Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policijska hronika 8.2.2011.

rssBookmark and Share

Rutevac 09.02.2011.

Policijska hronika 8.2.2011.

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 1.februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, Bobana R.(1969) iz Rutevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe.

Sumnja se da je Boban R. u četiri navrata, toku noći 07/08., 19/20., 23/24. i 26/27.januara, obijao trgovinske radnje na području Aleksinca u selima Donji Ljubeš, Bovan, Prćilovici i Rsovcu i oduzimao raznu robu u ukupnoj vrednosti od preko 131.000 dinara.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 2. februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, Voina Đ.(1978) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i iznude.

Sumnja se da je Voin Đ, 19.januara u Nišu u ulici Mladosti u sportskom bifeu „Mladost“, zajedno sa još dva lica, uz upotrebu fizičke sile i pretnje, prinudio i zadržao u prostorijama bifea do 21.januara D.Ž. iz Niša i oduzeo mu 1.200 dinara i 10 eura.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 4. februara lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, rumunske državljane Loredani V.(1983) i Crainoveanca V.(1957) zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Sumnja se da su rumunske državljanke, 03.februara, u Svrljigu u ulici Dušana Trivunca, pod izgovorom da su zainteresovane za kupovinu robe od oštećenog, iskoristile nepažnju oštećenog i iz njegove kuće oduzele novac i zlatni nakit u ukupnoj vrednosti od 218.000 dinara.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 5. februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, Srđana M.(1970) iz Pečenjevca i Marjana A.(1992) iz Niša, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva.

Sumnja se da je Srđan i Marjan, 01.februara, oko 04,15 časova, ušli u taksi vozilo i nakon zaustavljanja u ulici Ljubomira Nikolića uz upotrebu fizičke sile od vozača oduzeli torbicu sa ličnom dokumentacijom, mobilnim telefonom i novcem u iznosu od 1.500 dinara.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 5. februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, Aleksandra M.(1990) iz Tešice, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađe i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Sumnja se da je Aleksandar, u toku noći 03/04.februara, obio kuću u Tešici i oduzeo novac u iznosu od oko 80.000 dinara,a nakon toga je takođe u Tešici oduzeo i putničko vozilo „škoda“, kojim je pokušao da se udalji.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju od 8 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 7. februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, Fejzu I.(1991) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Fejza 04.februara oko 22,15 časova, u Nišu u ulici Pribojskoj po nalogu Ašima S. zapalio putničko vozilo „opel“, niške registracije, vlasništvo T.M.(1992) iz Niša, koje je u potpunosti izgorelo.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom Fejzi je odredio pritvor u trajanju od 8 dana.

***

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 7. februara, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, Ašima S.(1980) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Ašim je 4.februara prodao Milošu S. i Fejzi I. izvesnu količnu opojne droge heroin. Istog dana u večernjim satima, Ašim je u kući I.M. u Nišu u ulici Ovčepoljskoj, ispalio jedan metak iz pištolja za čije držanje nije imao odobrenje nadležne Uprave. Povređenih lica tom prilikom nije bilo. Kod osumnjičenog Ašima pronađena su tri pištolja i 103 metka.

Nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Nišu osumnjičenom Ašimu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.



#   Rutevac   istražni sudija   Donji Ljubeš   krivično delo   Dušana Trivunca
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima