Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицијска хроника 8.2.2011.

rssBookmark and Share

Рутевац 09.02.2011.

Полицијска хроника 8.2.2011.

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 1.фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, Бобана Р.(1969) из Рутевца, због основа сумње да је извршио кривично дело тешке крађе.

Сумња се да је Бобан Р. у четири наврата, току ноћи 07/08., 19/20., 23/24. и 26/27.јануара, обијао трговинске радње на подручју Алексинца у селима Доњи Љубеш, Бован, Прћиловици и Рсовцу и одузимао разну робу у укупној вредности од преко 131.000 динара.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом је одредио притвор у трајању до 30 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 2. фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, Воина Ђ.(1978) из Ниша, због основа сумње да је извршио кривично дело противправно лишење слободе, злостављање и мучење и изнуде.

Сумња се да је Воин Ђ, 19.јануара у Нишу у улици Младости у спортском бифеу „Младост“, заједно са још два лица, уз употребу физичке силе и претње, принудио и задржао у просторијама бифеа до 21.јануара Д.Ж. из Ниша и одузео му 1.200 динара и 10 еура.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом је одредио притвор у трајању до 30 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 4. фебруара лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, румунске држављане Loredani V.(1983) и Crainoveanca V.(1957) због основа сумње да су извршили кривично дело тешке крађе.

Сумња се да су румунске држављанке, 03.фебруара, у Сврљигу у улици Душана Тривунца, под изговором да су заинтересоване за куповину робе од оштећеног, искористиле непажњу оштећеног и из његове куће одузеле новац и златни накит у укупној вредности од 218.000 динара.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченима је одредио притвор у трајању до 30 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 5. фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, Срђана М.(1970) из Печењевца и Марјана А.(1992) из Ниша, због основа сумње да су извршили кривично дело разбојништва.

Сумња се да је Срђан и Марјан, 01.фебруара, око 04,15 часова, ушли у такси возило и након заустављања у улици Љубомира Николића уз употребу физичке силе од возача одузели торбицу са личном документацијом, мобилним телефоном и новцем у износу од 1.500 динара.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом је одредио притвор у трајању до 30 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 5. фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, Александра М.(1990) из Тешице, због основа сумње да је извршио кривична дела крађе и неовлашћено коришћење туђег возила.

Сумња се да је Александар, у току ноћи 03/04.фебруара, обио кућу у Тешици и одузео новац у износу од око 80.000 динара,а након тога је такође у Тешици одузео и путничко возило „шкода“, којим је покушао да се удаљи.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом је одредио притвор у трајању од 8 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 7. фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Основног суда у Нишу, Фејзу И.(1991) из Ниша, због основа сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности.

Сумња се да је Фејза 04.фебруара око 22,15 часова, у Нишу у улици Прибојској по налогу Ашима С. запалио путничко возило „опел“, нишке регистрације, власништво Т.М.(1992) из Ниша, које је у потпуности изгорело.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом Фејзи је одредио притвор у трајању од 8 дана.

***

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 7. фебруара, лишили су слободе и привели истражном судији Вишег суда у Нишу, Ашима С.(1980) из Ниша, због основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и изазивање опште опасности.

Сумња се да је Ашим је 4.фебруара продао Милошу С. и Фејзи И. извесну количну опојне дроге хероин. Истог дана у вечерњим сатима, Ашим је у кући И.М. у Нишу у улици Овчепољској, испалио један метак из пиштоља за чије држање није имао одобрење надлежне Управе. Повређених лица том приликом није било. Код осумњиченог Ашима пронађена су три пиштоља и 103 метка.

Након саслушања истражни судија Вишег суда у Нишу осумњиченом Ашиму је одредио притвор у трајању до 30 дана.



#   Рутевац   истражни судија   Доњи Љубеш   кривично дело   Душана Тривунца
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима