Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Traže pomoć policije protiv nasilnika

rssBookmark and Share

24.07.2011. Autor: Danilo Kocić, Izvor: gradleskovac.net

Meštani leskovačkog sela Vlase okupili su se ispred Policijske uprave u Leskovcu kako bi sprečili da jedan njihov meštanin ne čini više nedela i ne unosi strah i nemir među mirne žitelje ovoga sela.

Policijska uprava u Leskovcu nije objavila nikakvo saopštenje, ali kako je javila TV Leskovac, ogorčeni žitelji sela, njih trideseta, zatražilo je da policija ,,iseli iz sela dvadesetpetogodišnjeg Nemanju Stevanovića’’.

Traže pomoć policije protiv nasilnika

LESKOVAC –U izjavama meštana sela Vlase, čulo se da je Stevanović više od dvadeset puta bio hapšen, a u selu je vršio brojna nedela – krao skutere, kompjutere, telefone, brusilice, motore za navodnjavanje i obijao radnje!

Ogorčeni žitelje sela Vlasa isitču da ,,uvek kada mu se neko suprodstavljao, bio je nasilan i pretio je’’. Konkretni povod za okupljanje seljana ispred zgrade PO u Leskovcu je incident koji se dogodio pre dva dana u selu kada je ,,porazbijao stakla na prodavnici, a vlasniku radnje pretio da će mu silovati kćerku’’.

Policija je, posle prijave, privela počinioca, ali meštani se boje da će se nastaviti ,,zulim’’ i zato su tražili ,,hitne mere’’ da ne bi došlo do krvoprolića! Inače, saznali smo da je do sada PU u ,,slučaju Vlase’’ reagovala u skladu sa zakonom i da će tako činiti i nadalje ukoliko se ponovi nasilničko ponašanje osobe čije su ime prijavili vredni stanovnici Vlasa, mirnog leskovačkog sela.


#   selo   nasilničko ponašanje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima