Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Skinuli ga golog i pretukli zbog 15 evra!

rssBookmark and Share

29.10.2012. Izvor: Telegraf

Četvorica Leskovčana zadržana su u pritvoru zbog sumnje da su opljačkali jednog sugrađanina i skinuli ga do gole kože u centru grada.

Skinuli ga golog i pretukli zbog 15 evra!

Leskovačka policija uhapsila je četvoricu mladića iz Leskovca zbog sumnje da su svog sugrađanina skinuli golog, pretukli ga i oteli mu 1.600 dinara u strogom centru grada!

Policija je privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu M. G. (29), B. S. ( 31) D. C. (35) i I. T. (34) iz Leskovca, jer su u Bulevaru oslobođenja, na keju pored reke Veternice, s leđa presreli i napali mladića, čiji identitet nije otkriven. Napadači su tražili da im preda sav novac, koji ima kod sebe, ali je on to odbio.

Kada im je mladić rekao da nema novca kod sebe, B. S. ga je rukom udario po licu, usled čega je on pao na zemlju. Posle toga su mu sva četvorica skinula farmerke, duksericu i patike, koje su bacili na krov obližnjeg lokala. Iz džepa farmerki uzeli su mu 1.600 dinara i pobegli.

Policija je garderobu i mobilni telefon pronašla i vratila pretučenom. Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu je osumnjičenima odredio pritvor do 30 dana.


#   policija   istražni sudija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima