Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Скинули га голог и претукли због 15 евра!

rssBookmark and Share

29.10.2012. Izvor: Telegraf

Четворица Лесковчана задржана су у притвору због сумње да су опљачкали једног суграђанина и скинули га до голе коже у центру града.

Скинули га голог и претукли због 15 евра!

Лесковачка полиција ухапсила је четворицу младића из Лесковца због сумње да су свог суграђанина скинули голог, претукли га и отели му 1.600 динара у строгом центру града!

Полиција је привела истражном судији Основног суда у Лесковцу М. Г. (29), Б. С. ( 31) Д. Ц. (35) и И. Т. (34) из Лесковца, јер су у Булевару ослобођења, на кеју поред реке Ветернице, с леђа пресрели и напали младића, чији идентитет није откривен. Нападачи су тражили да им преда сав новац, који има код себе, али је он то одбио.

Када им је младић рекао да нема новца код себе, Б. С. га је руком ударио по лицу, услед чега је он пао на земљу. После тога су му сва четворица скинула фармерке, дуксерицу и патике, које су бацили на кров оближњег локала. Из џепа фармерки узели су му 1.600 динара и побегли.

Полиција је гардеробу и мобилни телефон пронашла и вратила претученом. Истражни судија Основног суда у Лесковцу је осумњиченима одредио притвор до 30 дана.

Коментара: 0


#   полиција   истражни судија
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима