Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počeli radovi na deonici puta od Ostrovice do Ravnog Dola

rssBookmark and Share

Niška Banja 02.11.2021. Južna Srbija Info

Počeli su radovi na rehabilitaciji putnog pravca od Ostrovice do Ravnog Dola koji je važan uslov da se zaustavi iseljavanje tog dela gradske opštine Niška Banja.

Počeli radovi na deonici puta od Ostrovice do Ravnog Dola

Prošlo je bezmalo pola veka otkako je prvi put asfaltiran put od Ostrovice do Ravnog Dola. Dobar put je uslov opstanka Ravnog Dola i Ostrovice i kraja koji ima svoju budućnost, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je juče sa saradnicima obišla radove i razgovarala sa građanima.

Zahvaljujući razumevanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pomoći države, stanovnici tog dela gradske opštine Niška Banja dobiće put oko koga nije bilo dileme ni jednog trenutka da li će se raditi ili ne, istakla je ona. Radove finansira JP „Putevi Srbije“.

Prema njenim rečima, zbog svoje prelepe prirode i broja manastira i crkava koji se nalaze na tom području, taj kraj biće uvršćen u turističku ponudu Grada Niša.

Građani Ravnog Dola nisu krili radost zbog novog asfalta ističući da su do sada mnogo puta pisali i tražili da se put obnovi.

Vratili bi se ljudi, ali nismo imali put, rekli su građani koji su zahvalili na razumevanju.

Radove su obišli predsednik gradske opštine Niška Banja Dušan Živković, gradski većnik Nenad Stanković, predstavnici Direkcije za izgradnju grada i Zavoda za urbanizam.


#   Putevi Srbije   Dragana Sotirovski   Niška Banja   Ostrovica   asfaltiranje   putevi   Ravni Dol
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima