Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

100 kancelarija ni za šta!

rssBookmark and Share

Niš 17.11.2013. LDP

Mladi Liberalno demokratske partije iz Niša su u subotu, 16.11.2013. godine održali performans u centru grada, ispred TC „Kalča“ pod nazivom „100 kancelarija ni za šta“.

100 kancelarija ni za šta!

Koordinator Mladih LDP u Nišu, Ilija Đorđević, je tom prilikom rekao da u Nišu postoji previše kancelarija koje Grad i građane koštaju oko 30 miliona na godišnjem nivou, premda do sada nisu dale nikakve rezultate.

„Za Kancelariju za mlade se izdvaja 5 miliona dinara na  godišnjem nivou, a ni jedan mladi Nišlija ništa konkretno nije dobio od rada ove kancelarije. Hajde da pitamo Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj koliko se to Niš razvio, koliko je bilo investicija u prethodnom periodu? Koja je svrha postojanja Kancelarije za Južnu Ameriku? Rad Kancelarije za dijasporu je takođe potpuno nejasan, nedefinisan, bez i jedne akcije.“ – izjavio je ovom prilikom Ilija Đorđević.

On je takođe dodao da bi trebalo ukinuti nepotrebne kancelarije i reorganizovati Kancelariju za mlade i Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj, kako bi konačno ostvarile svrhu postojanja i imale neku ulogu u našem gradu.

 


#   Niš   Ilija Đorđević   kancelarija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima