Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jovanović: Država neodgovorna prema manjinama

rssBookmark and Share

14.02.2012. Autor : Ekipa Južne Srbije |

Lider LDP-a Čedomir Jovanović odgovorio je na pitanja korisnika društvene mreže Fejsbuk, a video sa odgovorima objavljen je na sajtu partije.

Jovanović: Država neodgovorna prema manjinama

Čedi je pitanja na Fejsbuku postavilo više od 400 ljudi.

Pitanje Čedomiru Jovanoviću postavio je i Stefan Radović (19), mladić iz Kuršumlije koji je pre četri dana pokušao samoubistvo jer su ga se roditelji i komšije odrekli zbog priznanja da je Homoseksualac.

-Ja mislim da je najvažnije Stefane to da znaš da te ja podržavam.Tvoja sudbina može da se posmatra iz dva ugla, jedan je ugao tog ličnog gubitka užasnog, sukoba sa porodicom, odbacivanja sredine iz koje potičeš, a drugi ugao je onaj koji je tako potreban Srbiji koji prevazilazi opšte pitanje tvoje seksualne orijntacije a to je odlučnost da se iskreno živi život i ja mislim da je taj aspekt tvoje sudbine namerno gurnut u drugi plan. Ti si jedan od najhrabrijih ljudi u zemlji koja peva o svojoj hrabrosti a prepuna je licemernih kukavica, kazao je Čedomir Jovanović.

Jovanović je rekao i da će se boriti za prava LGBT populacije jer kako kaže Srbija neće biti normalna zemlja u koliko bude tako životinjski ne odgovorna prema manjinama.

-U trenucima dok se oporavljam od pokušaja suicida Čedina podrška mi daje ogromnu snagu, mi smo se ranije već upoznali i znam odavno da me podržava. Čedo Volim te!, kaže Stefan Radović.

 

* POGLEDAJTE VIDEO :

 

Komentara: 0


#   Stefan Radović   Čedomir Jovanović
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima