Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dan preokreta

rssBookmark and Share

06.05.2012. Autor : M.Maksimović |

Dragi prijatelji, nedelja je dan Preokreta u Srbiji. Sve naše zajedničke nade i napori, uspesi i dostignuća u divnoj kampanji za nama, sada treba da trijumfuju velikim izbornim uspehom Preokreta na svim izborima.Samo tako će Preokret moći efikasno da menja Srbiju, da uspostavi nova politička pravila, ritam i odnose u ovoj našoj divnoj zemlji , poručuje u svojoj izbornoj poruci Čedomir Jovanović.

Dan preokreta

Glasajte !

06.Maja (Južna Srbija) - U ovoj partiji napominju da jepobeda moguća samo ako danas budemo jedinstveni, energični,uporni i uspešni.

Svaki čovek, svaki deo Srbije, svaki glas za Preokret biće veliki deo velike pobede.

-Znam da ćete biti onakvikakvi smo bili uvek kada je bilo važno. Ovo je veliki dan, dan kada će pobediti najbolje u nama. Hvala vam što nas podržavate, pozivam vas dau nedelju glasate, da u Preokret uložite dodatnu snagu i energiju i budete deo našeg velikog zajedničkog posla i uspeha , Kaže lider liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Na izbornoj listi za predsednika Srbije Čedomir Jovanović (Preokret) je pod rednim brojem 10 , dok je na listi za narodne poslanike u skupštini Srbije broj 4 .

(Kraj)

Komentara: 0


#   Južna Srbija region   Čedomir Jovanović
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima