Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dinić: Razmislićemo o ulasku u "Ujedinjenu opoziciju u Nišu"

rssBookmark and Share

Pantelej 28.11.2015. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Slaviša Dinić, predsednik Koalicije za Niš, koga smo danas sreli kao učesnika na okruglom stolu "Razvoj malog i srednjeg preduzetništva Jugoistočne Srbije juče, danas, sutra", dao je izjavu za Južnu Srbiju Info o eventalnom ulasku "Koalicije" u "Ujedinjenu opoziciju" i zajednički izlazak na predstojeće lokalne izbore.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Dinić kaže, iako su dobili poziv za zajednički satanak niške opozicije i to od Demokratske stranke, još uvek nisu odlučili o svom angažaovanju. Udruženje "Koalicija za Niš" pre svega okuplja građane koji se zalažu sa "prava" Nišlija i u tom smeru će nastaviti svoj rad.

Što se tiče zajedničkog delovanja opozicije, Dinić je mišljenja, da bi jedna od prepreka ulaska "Koalicije" bila sama personalna struktura, jer kako kaže, "U dosadašnjim najavama takve "ujedinjene opozicije" ima ličnosti iz političkog života Niša, čije je vreme prošlo u političkom i izvršnom smislu".

Inače, Dinić i sam poljoprivrednik i preduzetnik, bio je član Demokratske stranke od 1996. do marta 2013. godine, kada je, zbog principijelnih razloga, napustio ovu stranku.

U dva mandata, od 2000. do 2004. godine i od 2004. do 2008. godine bio je odbornik u Skupštini Grada Niša. Od 2008. do 2012. godine bio je predsednik GO Pantelej. Od 2102. godine odbornik je u Skupštini GO Pantelej i Skupštini Grada Niša.

Jedan je od osnivača udruženja „Koalicija za Niš“.

 

 


#   izbori   politika   Pantelej   opozicija   GO Pantelej   Koalicija za Niš   lokalni izbori   Slaviša Dinić   poljoprivrednik
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima