Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gašić: Uzeo sam ključeve i pečat SNS Vranja, cela stranka ih se stidi

rssBookmark and Share

28.11.2013. Autor: Tanjug

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio je večeras da je uzeo pečat i ključeve prostorija Srpske napredne stranke u Vranju i poručio da će poverenik gradskog odbora biti postavljen u narednih deset dana.

Gašić: Uzeo sam ključeve i pečat SNS Vranja, cela stranka ih se stidi

“Ključevi i pečat će do izbora poverenika biti u izvršnom odboru stranke”, rekao je Gašić posle sastanka sa naprednjacima u Vranju kojima je preneo poruku predsednika stranke Aleksandra Vučića.

“A njegova poruka je da se stidi svih onih koji su vinovnici ovako ružnih dešavanja i da takvo ponašanje nije odlika članova SNS – takvi ljudi ne zaslužuju da se zovu srpskim naprednjacima”, rekao je Gašić.

On je dodao da se Srpska napredna stranka izvinjava građanima Vranja zbog neprijatnosti i spominjanja njihovog grada u negativnom kontekstu.

“SNS želi da njeni odbornici i članovi veća rade u interesu građana Vranja kako bi život u toj sredini bio bolji, želimo da se govori o novim radnim mestima, investicijama, a ne o skandalima i bahatom ponašanju članova bilo koje partije, posebno Srpske napredne stranke”, poručio je Gašić.

“Pojedinci su sebi dozvolili da zbog svojih ličnih interesa i svojih pozicija dovedu do toga da se cela stranka njih takvih stidi”, dodao je on.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić ranije danas raspustio je gradski odbor SNS u Vranju, a u obrazloženju odluke je napisao da ta partija želi da menja na bolje stvari u Srbiji, pa je njena namera da je predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, “a ne oni koji će zarad svojih fotelja pribegavaju nasilju bilo svojih tobožnjih političkih neistomišljenika ili svojih stranačkih kolega.

Komentara: 0


#   SNS   Aleksandar Vučić   Gradski odbor
@sns_srbija @avucic @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}