Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Narodna stranka: Novogodišnji ukrasi u Nišu kupljeni od "sporne" beogradske firme

rssBookmark and Share

Niš 15.01.2018. Južna Srbija Info

Narodna stranka u Nišu osuđuje bespotrebno trošenje čak 6 miliona dinara građana Niša na kupovinu novogodišnjih ukrasa.

Narodna stranka: Novogodišnji ukrasi u Nišu kupljeni od "sporne" beogradske firme

Sklapanje ugovora o nabavci novogodišnje dekoracije sa firmom Keep light iz Beograda je samo nastavak prakse pljačkanja građana koju već 6 godina sprovodi režim SNS-a. Još jednom se pokazalo da korupcija izjeda ne samo društveno tkivo u našem gradu, već da je ona zahvatila čitavu državu – naime, firma Keep light poznata je po tome što je novogodišnju jelku u Beogradu pokušala da naplati čak 83.000 evra! Na taj način vladajuća koalicija u Nišu dokazuje postojanje nezakonite sprege sa pomenutom firmom u izvlačenju niških para i njihovom trošenju ne na poboljšanje izgleda grada i kvaliteta života Nišlija, već na obezbeđivanje boljeg života pripadnika vladajućeg režima. Reč je o režimu oličenom u liku gradonačelnika Darka Bulatovića, kojem je najbliži saradnik nedavno uhapšen upravo zbog sličnih radnji!

Zbog osnovane sumnje u postojanje ko zna koje po redu korupcionaške afere u našem gradu, pozivamo nadležne državne organe da provere način sklapanja ugovora od 50.000 evra sa firmom Keep light iz Beograda o kupovini novogodišnje dekoracije. 

Kada Narodna stranka preuzme odgovornost za vođenje grada, skupi novogodišnji ukrasi neće biti kupovani svake godine, već će na kontrolisanim tenderima, sprovedenim transparentno i u skladu sa zakonom, biti nabavljana dekoracija sa višegodišnjim trajanjem.

 


#   Niš   Nova godina   korupcija   rasveta   Narodna stranka
@StrankaNarodna @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima