Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nepismeni napadaju: Gradonačelnik sa pravopisnim greškama

rssBookmark and Share

05.11.2013. S. Radović

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković svakodnevno na društvenoj mreži Fejsbuk iznosi komentare sa pravopisnim greškama.

Nepismeni napadaju: Gradonačelnik sa pravopisnim greškama

Slavković koji je radio kao voditelj Niške TV „Belle Amie“ i to sedam godina i koji je pisao kolumne za Narodne novine svakodnevno na svom fejsbuk profilu objavljuje stvaove i komentare sa pravopisnim greškama, koji su pritom nerazumljivi.

- Ne mogu da verujem da niko ne želi da primeti koliko je tu grešaka i koliko nepismenosti u pisanju zamenika gradonačelnika. Podržavam SNS ali ovo je sramota, kaže poslanik iz skupštine grada Niša.

Kritike drugom čoveku Niša na pravopisnim greškama, nepoznavanju gramatike iz prvog razreda osnovne škole svakodnevno stižu i od Marka Karadžića, komesara za ljudska prava u LDP-u i nekadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava koji ispod kranje nepismenih objava ispravlja zamenika gradonačelnika pokšavajući da ga nauči gramatiku ali i pravopis što se inače uči u prvom polugodištu prvog razreda osnovsne škole.

Slavković koji vređa homoseksualce, novinare ali i sve što on poželi je inače prema saznanjima ''Južne Srbije'' zauzimao je rukovodeće pozicije u sledećim preduzećima: TRO Miroč Kladovo, Centralna dečija kuhinja u sastavu RO Pčelica, Studentski centar Niš, Fruktapromet Niš, Akord Niš, Restoran EI Niš, EI Holding Niš, JKP Toplana, MGF Promo Niš.


#   ljudska prava   EI Niš   Narodne novine   Studentski centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima