Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predsednik opštine Vlasotince varao da ima diplomu pravnika

rssBookmark and Share

Vlasotince 21.02.2015. Južna Srbija Info

Miroslav Ljubenović, star 37 godina, član Pokreta socijalista, je na funkciju predsednika opštine izabran kao diplomirani pravnik, da bi kasnije bilo utvrđeno da ima samo diplomu menadžera.

Predsednik opštine Vlasotince varao da ima diplomu pravnika

Bivši presednik Skupštine opštine Vlasotince Nenad Stojković, poverenik SNS-a kaže, da je Ljubenović krajem 2013. izabran kao njegov zamenik i to uz biografiju u kojoj je pisalo da je diplomirani pravnik.

U tom uverenju nas je ostavio i novembra prošle godine kada je postao predsednik opštine.

Ispostavilo se da je u međuvremenu na čudan način promenio zvanje. U radnoj knjižici, prvoj u životu, stoji da je diplomirani industrijski menadžer. To je obmanjivanje javnosti od strane prvog čoveka opštine, rezignirano govori Nenad Stojković, bivši predsednik Skupštine opštine Vlasotince.

Predsednik, Ljubenović odbija da komentariše ove navode i kaže da njegov izbor nije bio uslovljen "diplomom" i nastavlja: U mojoj radnoj knjižici stoji da sam po struci diplomirani menadžer, a do sticanja diplome master pravnika potrebna su mi još dva ispita.

 

 

 


#   SNS   Vlasotince   Pokret Socijalista   prevara   diploma   Pravni fakultet Niš   predsednik opštine   Nenad Stojković   Miroslav Ljubenović
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima