Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Savez sa Srbiju" organizuje skup ispred TC "Kalča"

rssBookmark and Share

Niš 17.10.2018. Južna Srbija Info

Iako ranije najavljivan kao tribina "Saveza za Srbiju" iz ove političke grupacije su danas, na konferenciji za novinare, najavili da će se lideri Saveza obratiti građanima Niša u petak 19. okotobra, ispred TC "Kalča"

"Savez sa Srbiju" organizuje skup ispred TC "Kalča"

Niški ogranak "Saveza za Srbiju", obratio se saopštnjem medijima nakon današnje konferencije za štampu, preko GrO Demokratske stranke u Nišu.

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Savez za Srbiju - Niš" izražava oštar protest povodom zabrane tribine Saveza za Srbiju zakazane za petak, 19.10.2018 u 18 časova u sali Simfonijskog orkestra u Nišu. 

Ulazeći u poslednju fazu svog autoritarnog poretka, vlast ogoljeno pokazuje svoju nedemokratsku i antinacionalnu prirodu. Od ovog trenutka strah prelazi na stranu onih koji su želeli njime da vladaju.

Osuđujući ovaj kukavički čin zabrane slobode mišljanja, govora i okupljanja, "Savez za Srbiju - Niš", staje u odbranu dostojanstva građana Niša i jasno poručuje da neće dozvoliti dalju represiju režima.

Da podsetimo

Iz "Simfonijskog orkestra" juče su oštro demantovali da je bilo ikakvog zvaničnog kontakta u vezi zakupa sale za tribinu "Saveza za Srbiju".


#   Niš   DS   Simfonijski orkestar   tribina   Savez za Srbiju
@demokrate @SavezZaSRB @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima