Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naprednjaci počeli kampanju: Onlajn skup "Za našu decu"

Bookmark and Share

17.05.2020. SNS, Južna Srbija Info

Prvim onlajn skupom, zbog zabrane okupljanja, Srpska napredna stranka počela je u subotu izbornu kampanju pod nazivom "Za našu decu", kako i nosi naziv izborne liste te stranke, koju predvodi Aleksandar Vučić, koji je poručio da Srbija raste i da na predstojećim izborima građani ne biraju između stranaka, već za plan, viziju i budućnost Srbije.

Foto: SNS
Foto: SNS

Vučić je, na prvom onlajn skupu kampanje "Za našu decu", rekao da Srbija raste, posle godina propadanja, i da su pred nama izbori na kojima ne smemo da "propustimo" priliku da nastavimo dalje, u budućnost kakvu možemo da imamo:

"To nije izbor između političkih stranaka, između naprednjaka, radikala, demokrata, liberala, ili drugih, to su mnogo važniji izbori. To su izbori u kojima odlučujemo o svojoj budućnosti. U kojima odlučujemo o budućnosti naše dece", poručio je Vučić.

Istakao je da na tim izborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog oporavka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost, ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurni hoće li biti penzije i da li će biti novca za njihovu isplatu, u kojoj deca nisu imala budućnost.

Više...

VIDEO: SNS

 


#   SNS   Aleksandar Vučić   miting   onlajn   Izbori 2020   Koronavirus
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima