Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svetski dan porodice u Nišu: Koordinator SNS-a posetio porodicu Stanković

rssBookmark and Share

15.05.2015. Južna Srbija Info

Svetski dan porodice se u svetu obeležava od 15.05.1993. godine u cilju jačanja pažnje na neophodnost osnaživanja porodice i ukazivanja na značaj koji ona ima u društvu.

Dr Stanojković uručio pomoć Stankovićima, Foto: gradskiportal018
Dr Stanojković uručio pomoć Stankovićima, Foto: gradskiportal018

Aktivisti Srpske napredne stranke u Nišu organizovali su se i prikupili pomoć, koja se sastoji od graderobe, hrane i sredstava za ličnu higijenu.

Koordinator niških naprednjaka dr Milan Stanojković, danas je sa omladinom SNS-a posetio nišku porodicu Stanković.

Petočlana porodica Stanković jedna je od mnogih koja se nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad "Sveti Sava" u Nišu. U ovoj porodici nažalost niko ne radi. Najstarije dete ima 7 godina, dok najmlđe tek 10 meseci.

U neposrednom razgovoru sa Stanojkovićem, Saša Stanković kaže da mu je najveći problem zaposlenje i da mu je najveća želja da nađe posao, da na taj način izdržava svoju porodicu i pritom se zahvalio na uručenoj skromnoj pomoći.

Milan Stanojković, ističe da su članovi SNS u Nišu na ovaj dan želeli da pokažu brigu o porodici i običnim ljudima, našim komšijama koji se susreću sa svakodnevnim problema.

“Danas su sa nama bili i omladinci stranke, što nije slučajno. Želeli smo da skrenemo pažnju na to, da su deca i mladi najveće porodično blago”, dodao je Stanojković.

 


#   SNS   porodica     Sveti Sava   Milan Stanojković   Svetski dan porodice     Saša Stanković
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima