Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tončev: Učvršćujemo SPS, naše komšije nisu naši neprijatelji

rssBookmark and Share

Niš 14.12.2019. Južna Srbija Info

"Niš će na predstojećim izborima biti centar za jugoistočnu Srbiju", rekao je Novica Tončev na današnjem skupu pred više od 120 predstavnika okružnih i opštinskih odbora Socijalističke partije Srbije i dodao da „politički protivnici SPS-a, nisu njihovi neprijatelji“.

Tončev: Učvršćujemo SPS, naše komšije nisu naši neprijatelji

„Iskreno verujem, da samo zajedničkim snagama možemo da povratimo ugled i dostajanstvo naše partije, tako proširimo njenu političku moć i pridobijemo što više novih glasača, pre svega mladih i zadržimo postojeće“, naglasio je Tončev.

To su naše komšije..

„Naši politički neistomišljenici, nisu naši neprijatelji“.

„Ne želimo da se svađamo sa našim komšijama, našim prijateljima, samo zbog toga što ne podržavaju našu partiju i ne glasaju za nas, za SPS. Oni su nama samo politički protivnici. Mi smo odredili naše ciljeve koji su pred nama, već su podeljene i kvote, koje treba da osvojimo ovde u našem regionu.

Probaćemo da Socijalističku partiju učvrstimo na političkom nebu Srbije“.

Koordinator za jugoistok Srbije

Tončev je prošle nedelje, na GO SPS-a održanom u Beogradu, ponovo izabran za potpredsednika stranke, kada je dobio zadatak da bude koordinator na izborima za jugoistok Srbije.

"Odgovoran zadatak sam dobio koji imponuje, ali pritom obavezuje, a to je da vi i ja zajedno donesemo pobedu SPS-u na jugoistoku Srbije“, poručio je Tončev učesnicima današnjeg skupa u Nišu..

On je dodao, da na predstojećim parlamentarnim izborima, očekuju približno iste razultate kao i 2012. godine.

„I tada je bila prepoznatljiva naša politika i ljudi su nam verovali. Sada za našu stranku veliki dobitak može da bude i to, što naš predsednik Ivica Dačić radi za našu zemlju i opšte dobro“, zaključio je Tončev. 


#   Niš   SPS   Ivica Dačić   izbori   Novica Tončev   Izbori 2019
@socijalisti @DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima