Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

UNS: SNS da se izvini Nataši Jeremić - Vučić se izvinio svim žrtvama u kampanji, ali ne i Nataši Jeremić, lično

rssBookmark and Share

21.03.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Povodom saopštenja Milenka Jovanova objavljenog na sajtu SNS-a, u kome se optužuje Nataša Jeremić, supruga kandidata Vuka Jremića, kao jedna od glavnih vođa narko-kartela, oglasilo se Udruženje novinara Srbije.
Vučić se izvinio građanima Srbije i svim "oštećenim" u predsedničkoj kampanji, ali ne i Nataši Jeremić, lično.

Nataša Jeremić, Foto: screenshot Fejsbuk
Nataša Jeremić, Foto: screenshot Fejsbuk

Saopštenje UNS-a i Aleksandara Vučića prenosimo u celosti..

UNS

Udruženje novinara Srbije (UNS) je zaprepašćeno optužbom koju je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov juče izneo na račun novinarke Nataše Jeremić. Jovanov je u saopštenju koje je prenela Srpska napredna stranka (SNS) i koje je objavljeno na sajtu kampanje Aleksandra Vučića optužio našu koleginicu da "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji".

UNS, najveće i najstarije udruženje novinara u Srbiji, očekuje od predsednika SNS-a da se izvini javnosti i Nataši Jeremić zbog uvrede koju je u kampanji za predsedničke izbore izneo njegov bliski saradnik.

Aleksandar Vučić
predsednik Srpske napredne stranke

Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila moja politika, ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica. U tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi.
Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova.

Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe.

Reagujući na to, a posle još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata.

U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti.
Nismo isti i nikada nećemo biti.

Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica.

Upravo zato, molim sve građane Srbije da prihvate moje izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne moje izjave, a dosovskim kandidatima poručujem da nastave napade na moju porodicu, jer sam u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju.

Nataša Jeremić održala je danas konferenciju za novinare u izbornom štabu njenog supruga, Vuka Jeremića, gde je između ostalog rekla, da ne prihvata izvinjenje Aleksanda Vučića i da će ga sigurno tužiti, jer je uverena da on lično stoji iz svega.


#   SNS   Aleksandar Vučić   UNS   Vuk Jeremić   predsednički izbori 2017   Izborni štab   Nataša Jeremić
@sns_srbija @avucic @jeremic_vuk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima