Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić odgovorio Šutanovcu: Leskovačka mućkalica će pobediti

rssBookmark and Share

09.01.2012. G. R. (Kurir)

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je za Kurir da ga nimalo nije iznenadilo to što je ministar odbrane Dragan Šutanovac uporedio koaliciju naprednjaka sa „jelom sa juga Srbije“.

Vučić odgovorio Šutanovcu: Leskovačka mućkalica će pobediti

Leskovačka mućkalica je divno, tradicionalno jelo sa juga Srbije, u kojem ima i mesa i paradajza i paprike

- U skladu sa svojim visokim intelektualnim kapacitetom, ministar odbrane je pohvalio svoje najveće političke neprijatelje. Zahvaljujem mu se na tome. Leskovačka mućkalica je divno, tradicionalno srpsko jelo sa juga Srbije, u kojem ima i mesa i paradajza i paprike. Svega onoga što on i njegovi šefovi nisu uspeli da obezbede građanima Srbije tokom prošle godine! Ako se Šutanovac stidi nečega što je srpska tradicija, ili juga Srbije, dobro je da je to i javno pokazao - rekao je Vučić i dodao:

- Treba da znaju da ćemo ih mi, i na jugu i na severu, ali i u centralnoj Srbiji pobediti. I to pre svega zbog građana Srbije i njihove budućnosti! Nećemo voditi prljavu kampanju niti ćemo ijednu ružnu reč o njima reći.

Podsetimo, ministar odbrane izjavio je za Kurir da se „Nikolić, Ilić, Karić, Vučić i Vulin, podržani od Zukorlića i likova s poternica, lakše mogu opisati kao neko jelo s juga Srbije nego kao partner ili politička alternativa“.

Na pitanje da li misli na leskovačku mućkalicu, Šutanovac je odgovorio:

- To ćete vi da zaključite. SNS predstavlja skup ljudi kojima je jedini cilj da dođu na vlast, svako iz svog razloga. Svojim dosadašnjim aktivnostima ni na koji način nisu pokazali da dele vrednosne orijentacije moderne Srbije. Biti Evropljanin a ne glasati ni za jedan zakon koji Srbiji omogućava da se približi EU ukazuje na manipulaciju i licemerje. Građani Srbije na izborima to vrlo jasno prepoznaju.



#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima