Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokret socijalista: Zločin je braniti zemlju?

rssBookmark and Share

27.03.2016.

Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, na dan kada je počela agresija NATO na našu zemlju, osuđen je na 40 godina zatvora na osnovu izmišljenih i lažnih dokaza.

Pokret socijalista: Zločin je braniti zemlju?

Jedan od ciljeva ove presude je da se Republika Srpska proglasi zločinačkom tvorevinom.

Neverovatno je da za 3000 srpskih žrtava nema rezolucija, memorijalnih centara ni presuda. Nijedan ubica srpskih žrtava Srebrenice nije priveden pravdi. Isti sud je oslobodio Nasera Orića, a Tužilaštvo i Sud B i H nisu procesuirale nijednog počinioca. Brisanje Srba iz žrtava Srebrenice je rasizam, po kojem Srbi nemaju pravo kao drugi ljudi i njihove žrtve manje vrede.

Haški tribunal je i sada dokazao da je politički sud i mesto gde ne vladaju pravo i pravda, već zakon jačeg i da nema iste kriterijume za pripadnike različitih nacija. Sud koji oslobodi Ramuša Haradinaja, Antu Gotovinu, Nasera Orića, i ako ima pisane dokaze da su ubijali druge ljude, potvrđuje i dokazuje da je samo politički. Nadamo se da će i njima biti poništene presude i da će sve vratiti na početak kao u slučaju Jovice Stanišića i Franka Simatovića.

Posle ovakvih skandaloznih, sramnih i nepravednih presuda Srbima koji su branili svoju zemlju, nadamo se da je došo red da se sudi onima koji su komandovali i započeli bombardovanje, za zločin i genocid nad Srbijom i Crnom Gorom, onima koji su od zločinaca napravili Oslobodilačku Vojsku Kosova.

Da bi pravda bila zadovoljena treba procesuirati i nadamo se osuditi na iste ili slične kazne Bila Klintona, Madlen Olbrajt, Vesli Klarka, Toni Blera i Havijera Solanu.

OO Pokreta Socijalista Aleksinac


#   Pokret Socijalista   Hag   Toni Bler   Radovan Karadžić   Republika Srpska
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima