Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kriza sve dublja: Sednica SG Niša otkazana, zbog još jednog propalog tendera za tv prenos?

rssBookmark and Share

Niš 03.10.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Sednica skupštine grada Niša zakazana je 4. oktobar, otkazana je zbog još jednog propalog tendera za televizijsi prenos.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Dugo očekovana i više puta najavljivana sednica SG Niša, na kojoj je trebalo da se raspravalja o mnogim tačkama dnevnog reda, a pa rečima zamenika gradonačelnika Niša, Miloša Banđura i o izboru direktora javnih prduzeća, danas je otkazana. 

Niški odbornici dobili su obaveštenje da se sednica otkazuje zbog još jednog propalog tendera za tv prenos sednice.

Foto arhiva: radiocity.rs

Šef odborničke grupe "Dosta je bilo" u SG Niša, Srđan Nonić kaže, "da je nedopustivo da se ovakve stvari dešavaju, i da je rešenje moralo da se nađe, jer građani imaju pravo na tv prenos, pogotovo kada se radi o važnim temama, kao što je rasprava o radu JKP "Mediana" i sličnim temama.

"Očekivali smo da do početka sednice dođe i do dopune dnevnog reda i da raspravlja i o izboru direktora javnih preduzeća u gradu", kaže Nonić i dodaje da ovakvim postupcima aktuelne vlasti trpi parlamentarni sistem u gradu a sami tim i građani Niša.

Da li je otkazivanje sednice povezano sa "direktorskom krizom", a navedeni razlog samo farsa, jer po statutu tv prenosi nisu uslov za održavanje sednice SG, nsmo uspeli da saznamo.

Kako god, sutrašnja sednica je otkazana, a kada će se raspravljati o gorućim temama i krizi izazavanoj (ne)izborom direktora, ostaje da sačekamo.

Komentara: 0


#   Niš   direktor  Mediana JKP   sednica  Skupština grada Niša   Dosta je bilo   TV prenos  Srđan Nonić
@DostaJeBilo @


 


[ Dodaj komentar ]