Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Tako je, pobratime Vučiću!" (video)

rssBookmark and Share

Leskovac 11.04.2016. Tanjug, Mondo

Otvaranje deonice Koridora 10 Grabovnica-Grdelica pobudilo je pažnju građana tog dela Srbije, koji su u ogromnom broju prisustvovali svečanosti i iskoristili prisustvo premijera Aleksadra Vučića za fotografisanje i rukovanje.

"Tako je, pobratime Vučiću!" (video)

Oni su premijera pitali i o onome što ih muči.

Građani su, u nestrpljenju da se obrate premijeru, čak "uskakali" s pitanjima tokom improvizovane konferencije za novinare, javlja Tanjug.

Pre svega su se žalili na nezaposlenost, pa im je premijer obećao da će dati sve od sebe da u Leskovac dovede jednog velikog investitora, koji bi tu otvorio 1.000 radnih mesta.

Stanovnica Grdelice pitala je premijera da li postoje šanse da neko od investitora dođe u to mesto, kako bi pre svega mladi dobili posao i priliku da rade, te da ne bi odlazili iz tog kraja.

Vučić je odgovorio da će u Grdelicu uskoro doći mali pogon, za 30 radnika, ali da je i to značajno.

"Ako budemo doveli u Leskovac ili Kruševac jednog investitora, to će biti priliaka za nekoliko hiljada radnih mesta", rekao je premijer, okruženim brojnim građanima, dodajući da to može da reši i problem nezaposlenosti u Grdelici.

"Daću sve od sebe da se to desi", rekao je Vučić.

Jedan građanin mu je rekao da je nudio novčanu pomoć Srbiji, a da mu niko nije odgovorio, a premijer mu je rekao da je to verovatno zato što to svima zvuči kao šala, ali da ako ima ideje šta treba uraditi u Leskovcu da se obrati gradonačelniku Goranu Cvetanoviću, a da će ga potom i on primiti.

Građani, a među njima i nekoliko Roma, želelo je fotografisanje sa premijerom, a dobacivali su "živeo premijer", "tako je, pobratime Vučiću"...


#   Leskovac   Kruševac   Goran Cvetanović   Vladičin Han   saobraćaj   Aleksandar Vučić   auto-put   Grdelica   koridor 10
@CvetanovicG @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima