Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zgrada aerodroma "Konstantin Veliki" dobija savremen izgled

rssBookmark and Share

31.03.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima obišao je danas radove na sanaciji terminalne zgrade aerodroma Konstantin Veliki. Po onome što se već nazire, niški aerodrom dobiće zgradu savremenog stila i to posle čak 30 godina.

Zgrada aerodroma "Konstantin Veliki" dobija savremen izgled

U toku su radovi na rekonstrukciji fasade, čiji se završetak očekuje krajem aprila. „Sve ide po planu. Našim sredstvima, u iznosu od 36 miliona dinara, se radi i pokušavamo da sadržaje na aerodromu učinimo funkcionalnim, boljim i lepšim. Veliki broj ljudi prođe kroz aerodromsku zgradu i stalo nam je da slika o Nišu bude lepša nego do sada. Takođe se, novcem samog aerodroma radi i hangar za kargo saobraćaj, čija je vrednost 6 miliona dinara“, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Takođe, putnici koji ove nedelje sleću na niški aerodrom umesto natpisa „Nis Airport“, mogu da vide novi natpis „Constantine the Great Airport”. Podsetimo, paralelno sa sanacijom krova  i fasade, prošle godine su renovirani i ček-in šalteri koji su omogućili aerodromu da opsluži veći broj putnika i na taj način smanji gužve.


#   aerodrom   Darko Bulatović   rekonstrukcija   aerodromski terminal
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima