Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U prodaji su ulaznice za koncert Goblina u Nišu!

rssBookmark and Share

Banovina 28.06.2017. Južna Srbija Info

Legendarni šabački pankeri, Goblini, nastupiće u Nišu u petak, 14.jula. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 22 sata.

U prodaji su ulaznice za koncert Goblina u Nišu!

Goblini ove godine slave 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska kultnog albuma “U magnovenju” i ovaj  dvostruki  jubilej nije mogao da prođe bez koncerta u Nišu,gradu u komesu Goblini uvek rado viđeni.

Album “U magnovenju" Goblinisu objavili 1996. godine i ovoće biti jedinstvena prilika da fanovi u Nišu čuju ovaj album u celosti. Na repertoaru  će se pokozna koji put naći miljenice publike, “Anja”, “Magnovenje” i “Ima nas”,ali i pesme koje publika do sada nije imala prilike da čuje  uživo. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedini celovečernji koncert  Goblina ovog leta, obzirom da su  svi  ostali nastupi na festivalima.

Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović.

U karijeri su objavili pet studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u Cd Saund mjuzik  šopu (na samom kraju novog podžemnog prolaza), Enedži mjuzik šopu (TPC Kalča-prizemlje), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (Obilićev Venac 35) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

 Na dan koncerta će koštati 700 dina


#   Banovina   pank   Obilićev venac   Goblini
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima