Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Urnebesna komedija „Čekajući ministra“

rssBookmark and Share

Niš 24.12.2019. Južna Srbija Info

Predstavu „Čekajući ministra“, sa Lidijom Vukićević u glavnoj ulozi je urnebesna komedija, po tekstu Semira Gicića, a u režiji Marije Puškarov Popović, Nišlije će moći da pogledaju 27. decembra u Domu Vojske s početkom u 20 sati.

Urnebesna komedija „Čekajući ministra“

Neobična priča o troje ljudi koji su se potpuno neočekivano našli na jednom mestu, istim povodom ali različitim ciljevima. Nišlije će ovaj komad, koji je za četiri pozorišne sezone sezone imao preko 1000 izvođenja, moći da pogledaju u Domu vojske u Nišu 27. decembra od 20 časova.

Ekipu predstave, pored legendarne glumice Lidije Vukićević, čine glumci Milan Pajić i Semir Gicić.

"Čekajući ministra“ je predstava koja u sebi nosi kontinuitet zapleta sa željom posmatrača za stabilan završetak.

„Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik, Bratislav Zaguz, ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom – ministrom u Vladi Srbije.

Pošto ima zakazanu večeru suočava se sa nemogućom misijom. Tome u prilog ide i nezeinteresovanost zaposlene konobarice da učestvuje u sređivanju objekta za ministrov dolazak“, ističu organizatori.

Dogovori o mogućnosti eventualnog otvaranja kafane i polemika zbog cajtnuta, dovodi do svađe između zaposlene konobarice Lidije Matijević i novoangažovanog dizajnera enterijera Maria Stajlera. Ulogu mirotvorca preuzima Bratislav kako bi ih non-stop pokretao da nastave pripreme. Da li će i kako ministar biti dočekan, zavisi od mnogo faktora, a ljudski faktor će i u ovoj komediji biti presudan.

Prodaja ulaznica:
DOM VOJSKE biletarnica
NIŠKE VESTI, Prvomajska 2, lok.1
SITI KAFE, Park Svetog Save

Informacije i rezervacije:
063 490 460

 


#   Niš   Dom Vojske   park Svetog Save   predstava   City Marketing Centar   Lidija Vukićević   Čekajući ministra komedija
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima