Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radionica za članove MS Udruženja Jablaničkog okruga

rssBookmark and Share

Leskovac 12.11.2018. Južna Srbija Info

U Vlasotincu je krajem prošle nedelje MS Udruženje Jablaničkog okruga održalo integraditnu art-terapijsku radionicu.

Radionica za članove MS Udruženja Jablaničkog okruga

"Grad Leskovac podržava rad MS Udruženja Jablaničkog okruga, jer je rukovodstvo grada vrlo senzibilisano za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom,sto se može videti iz toga da odlukom o budžetu grada, grad redovno opredeljuje sredstva na ime dotacije udruženjima građana na teritoriji grada. A posebno opredeljuje sredstva na ime dotacije udruženja osoba sa invaliditetom, u delu budžeta koji se odnosi na socijalnu zaštitu u okviru programske aktivnosti - podrška osobama sa invaliditetom", istakla je dr Ana Stojković, koja se obratila ispred lokalne samouprave.

Predsednik MS Udruženja jablaničkog okruga Predrag Jovanović, predsednik MS Udruženja "Mala Bačka" iz Bačke Topole i Milkica Vuletić, predsednik centra za afirmaciju Dar art bili su prisutni događaju i sarađivali sa projektom, zajedno sa osobama obolelim od MS-a. Ručni radovi koji proizilaze iz ove radionice drže pažnju posmatrača, a ovaj projekat trajaće 7 dana.

Komentara: 0


#   Leskovac   Vlasotince   Jablanički okrug   psihijatrija   psihologija   radionice   osoba sa invaliditetom   MS Bolest   Udruženje MS
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}