Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Донација Центру за социјални рад у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 28.06.2018. Јужна Србија Инфо

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је Ценру за социјални рад донирало средства у висини од око 5,5 милиона динара у склопу процеса унапређења рада установе као и стварања предуслова за дигитализацију и аутоматизацију процеса рада.

Донација Центру за социјални рад у Лесковцу

Опрему, купљену овим средствима чини 45 рачунара последње генерације, 34 двостраних скенера, 48 двостраних штампача, 2 андроид рачунара.

Донација представља највеће појединачно инвестиционо улагање Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у једном Центру када је у питању рачунарска опрема.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић је данас посетио ову институцију и том приликом истакао да је Центар за социјални рад једна од најважнијих институција у пољу социјалне заштите грађана јесте Центар за социјални рад који обавља послове којима се обезбеђује остваривање права грађана и додао: „Када смо преузели одговорност, ова установа се налазила у веома тешком стању. Њена наслеђена дуговања износила су око 11 милиона динара, које је Град Лесковац, препознавши значај ове установе као кључног актера социјалне заштите, успео да измири, и на тај начин омогућио овој установи континуирани рад. Локална самоуправа се сталним улагањима у Центар непрестано труди да побољша његово пословање и развије његове капацитете.“

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   донација   Центар за социјални рад   локална самоуправа   Министарство рада   Центар за социјални рад Лесковац
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима