Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Donacija Centru za socijalni rad u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 28.06.2018. Južna Srbija Info

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je Cenru za socijalni rad doniralo sredstva u visini od oko 5,5 miliona dinara u sklopu procesa unapređenja rada ustanove kao i stvaranja preduslova za digitalizaciju i automatizaciju procesa rada.

Donacija Centru za socijalni rad u Leskovcu

Opremu, kupljenu ovim sredstvima čini 45 računara poslednje generacije, 34 dvostranih skenera, 48 dvostranih štampača, 2 android računara.

Donacija predstavlja najveće pojedinačno investiciono ulaganje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u jednom Centru kada je u pitanju računarska oprema.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas posetio ovu instituciju i tom prilikom istakao da je Centar za socijalni rad jedna od najvažnijih institucija u polju socijalne zaštite građana jeste Centar za socijalni rad koji obavlja poslove kojima se obezbeđuje ostvarivanje prava građana i dodao: „Kada smo preuzeli odgovornost, ova ustanova se nalazila u veoma teškom stanju. Njena nasleđena dugovanja iznosila su oko 11 miliona dinara, koje je Grad Leskovac, prepoznavši značaj ove ustanove kao ključnog aktera socijalne zaštite, uspeo da izmiri, i na taj način omogućio ovoj ustanovi kontinuirani rad. Lokalna samouprava se stalnim ulaganjima u Centar neprestano trudi da poboljša njegovo poslovanje i razvije njegove kapacitete.“

Komentara: 0


#   Leskovac   Goran Cvetanović   donacija   Centar za socijalni rad   lokalna samouprava   Ministarstvo rada   Centar za socijalni rad Leskovac
@CvetanovicG @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima