Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"За безбрижну старост" - Сајам за пензионере у Нишу 9. и 10. марта

rssBookmark and Share

Ниш 20.02.2024. Јужна Србија Инфо

У Официрском дому у Нишу, под слоганом "За безбрижну старост", 9. и 10. марта одржаће се девети по реду Сајам за пензионере. Улаз бесплатан.

"За безбрижну старост" -  Сајам за пензионере у Нишу 9. и 10. марта

Ова манифестација пружиће прилику старијим суграђанима, чији број прелази 60 хиљада у овом граду, да истраже изложбене штандове, уживају у пратећем музичком програму, учествују у различитим радионицама и информишу се о могућностима у областима социјалне заштите, помоћи и неге у кући, волонтирања, здраве исхране, спорта, рекреације, правне заштите, путовања и других важних тема.

Посетиоци ће имати прилику да обаве и бесплатне прегледе као што су контрола вида, мерење крвног притиска, провера нивоа шећера у крви и други. Кроз дводневно дружење, имаћете прилику да се упознате са релевантним градским институцијама, организацијама, удружењима грађана, појединцима и фирмама које пружају услуге и подршку старијим особама.

На Сајму ће бити присутни и излагачи из фармацеутског сектора, банака, осигуравајућих друштава, као и компанија из прехрамбене индустрије и произвођача дијететских суплемената, који ће представити своје производе и услуге намењене старијој популацији.

Под слоганом "За безбрижну старост", овај Сајам има за циљ да омогући пензионерима квалитетно провођење слободног времена, забаву, дружење и приступ различитим активностима и погодностима прилагођеним њиховим потребама.

Ову манифестацију подржали су Банка Поштанска штедионица као генерални спонзор и Дунав осигурање као спонзор.

Сајам за пензионере представља важан корак ка промовисању здравог и активног старења, као и пружању подршке старијим суграђанима у њиховим свакодневним потребама и интересовањима.

Организатор Snar Group

 


#   Ниш   официрски дом   пензионери   Сајам за пензионере
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима