Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бесплатни здравствени прегледи и презентације за пензионере 9. и 10. марта у Официрском дому

rssBookmark and Share

Ниш 05.03.2024. Јужна Србија Инфо

Контрола крвног притиска, пружање психосоцијалне подршке, мерење минералног витаминског – минералног статуса, превенција стигматизације, дискриминације и насиља над старијима и још много тога 9. и 10. марта у Официрском дому у оквиру Сајма за пензионере.

Бесплатни здравствени прегледи и презентације за пензионере 9. и 10. марта у Официрском дому

Представљање скрининг програма на дијабетес тип 2, кардиоваскуларне болести, депресију и колоректални карцином, неки су од прегледа и презентација којима ће најстарије Нишлије, пензионери, имати прилику да обаве и присуствују 9. и 10. марта у Официском дому.
На посебним пунктовима Дома здравља и Црвеног крста који ће бити постављени на предстојећем Сајму за пензионере у Нишу суграђани ће моћи да се посаветују са стручњацима и да потпуно бесплатно изврше провере здравственог стања.

Поред едукативног програма, манифестација обухвата и забаван, музички програм, али и различите наградне игре, изложбу рукотворина и излагача који ће посетиоцима понудити услуге или производе намењене пензионерима.
Сајам за пензионере одржава се у суботу и недељу, 9. и 10. марта у Официрском дому у Нишу. Врата за посетиоце отворена су од 10 до 18 сати. Улаз је бесплатан.

 


#   Ниш   официрски дом   здравствени преглед   Сајам за пензионере
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима