Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Besplatni zdravstveni pregledi i prezentacije za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu

rssBookmark and Share

Niš 05.03.2024. Južna Srbija Info

Kontrola krvnog pritiska, pružanje psihosocijalne podrške, merenje mineralnog vitaminskog – mineralnog statusa, prevencija stigmatizacije, diskriminacije i nasilja nad starijima i još mnogo toga 9. i 10. marta u Oficirskom domu u okviru Sajma za penzionere.

Besplatni zdravstveni pregledi i prezentacije za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu

Predstavljanje skrining programa na dijabetes tip 2, kardiovaskularne bolesti, depresiju i kolorektalni karcinom, neki su od pregleda i prezentacija kojima će najstarije Nišlije, penzioneri, imati priliku da obave i prisustvuju 9. i 10. marta u Oficiskom domu.
Na posebnim punktovima Doma zdravlja i Crvenog krsta koji će biti postavljeni na predstojećem Sajmu za penzionere u Nišu sugrađani će moći da se posavetuju sa stručnjacima i da potpuno besplatno izvrše provere zdravstvenog stanja.

Pored edukativnog programa, manifestacija obuhvata i zabavan, muzički program, ali i različite nagradne igre, izložbu rukotvorina i izlagača koji će posetiocima ponuditi usluge ili proizvode namenjene penzionerima.
Sajam za penzionere održava se u subotu i nedelju, 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu. Vrata za posetioce otvorena su od 10 do 18 sati. Ulaz je besplatan.

 


#   Niš   oficirski dom   zdravstveni pregled   Sajam za penzionere
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima