Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршна утакмица директора нишких јавних предузећа, ко је негативан, ко позитиван...

rssBookmark and Share

Ниш 17.09.2017 Јужна Србија Инфо

Како се крај конкурса за избор директора јавних преузећа у Нишу заврашава за два дана, у граду на Нишави ситуација је узаврела.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

 Портал Јужна Србија Инфо објавиће упоредне резултате пословања предузећа чијим дирекоторима истиче манадат, или су конкурисали за нови.

Ко је био позитиван, ко негативан читаоци ће моћи да прочитају у понедељак и уторак  19. септембра...

ВОДОВОД, ТОПЛАНА, ОБЈЕДИЊЕНА НАПЛАТА, ПАРКИНГ СЕРВИС...

Читајте Јужну Србију Инфо...

Коментара: 2


#   Ниш   јавна предузећа
@▲ ▼ [+][-]


 • (+8) (-)

  David Štrbac, 18.09.2017:
  Koja bre situacija, koja uzavrelost, javni konkursi za izbor direktora javnih preduzeća su veća bruka nego prethodnog puta, samo su se igrači u nekoliko promenili,sada je dozvoljeno da na kokurse izlaze svi i oni sa diplomama i oni sa kupljenim diplomama, komisija za izbor je obična opštinska pisaljka koja registruje stanje i treba da sprovede volju partijskih moćnika, uzavrelost samo u smislu da naši prođu, a posle sve pšo starom lopovluk, nerad i bitandženje partijskih poslenika, sa malo pameti i mnogo htenja. To je na žalost Srbija takva je leka nema ne sramotite se gospodo i drugovi i ne konkurišite jer na jvnim konkursima prolaze oni koji bi i za ludatu morali da imaju ozbiljnu vezu a daleko su od realnosti.

 • (+12) (-)

  Fantom Slobode, 19.09.2017:
  Bugarska izreka kaže da sve može da se završi parama. A ono što ne može može sa mnooogo para.
  Dejan Andrejević je očigledno zna, pa otud i vaše odustajanje od tekstova o njemu i afirmativan tekst nakon prvog u tekstu napisa.
  Šta reći, postali ste jukebox novinari.


[ Додај коментар ]