Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Руски стручњаци дезинфикују НишКинези први пацијенти са лакшом клиничком сликом у нишкој хали "Чаир"Вучић: Иза нас је тешка ноћ, а биће много тежихОстани код куће - брини о себи и другимаВрање: Тату однела корона, мама у болници, деца сама код кућеУ нишким магацинима пропада најсавременији апарат за тестирање коронавирусаЗабрана кретања од суботе у 13 сати до понедељка у 5 часова ујутру


У Републици Србији је до 15 часова 6. априла 2020. године регистровано укупно 2.200 потврђених случајева COVID 19.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Бујановцу ухапсили су Е.С. (1988) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.
Троје деце је остало само у стану и већ два дана нико не може да преузме бригу о њима, јер нису тестирани на коронавирус.
Савез за Србију Ниш, позива команданта Штаба за ванредне ситуације у Нишу, да преузме одговорност у складу са функцијом коју обавља
Главни тим од 14 домаћих стручњака већ петнаестак дана прави први српски респиратор који ће се користити за лечење оболелих од вируса корона.
Фабрика у Сенти у недељу је покренула производњу квасца, који би у продавницама могао да се нађе већ у уторак или среду, најавио је министар пољопривреде Бранислав Недимовић, гостујући на РТС-у.
Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски представила је туристичка богатства и потенцијале југа и истока Србије на скупу на којем је презентован ИПА пројекат под називом „Повећање туристичке атрактивности Софије и Ниша“.
Најбољих 90 студената нишког Универзитета добило је ваучере за одлазак на Копаоник и ски обуку.
Народно позориште Ниш вас обавештава да је Фестивал „Театар на раскршћу“, који је требало да се одржи од 12.3. до 19.3.2020., одложен и да ће се одржати у септембру ове године.
Преносећи искуства из Кине, каже да је изолација најбоља мера за решавање проблема ширења ове епидемије.
Град Лесковац добио је још једно ново обележје. На мосту код Зелене пијаце, тзв. висећем мосту, постављена је декоративна, метална конструкција на оба краја моста која поприма обличје срца.
Нишки водовод најавио је да ће у циљу сузбијања епидемије коронавируса, од сутра на 14 локација у граду бити постављени мобилни резервоари са средством за дезинфекцију површина.
Начелница Нишавског округа и чланица ГО СНС Драгана Сотировски гостовала је у емисији "Одгвоворни" на РТВ Белами
"Још једном апелујем на све вас, а све у циљу да ову непријатну ситуацију пребродимо на што безболнији начин. Ситуација у земљи није нимало наивна, па све нас, молим да је и озбиљно схватимо", упозорава др Иван Минић, постдипломац нишког Универзитета и млади научник из Ниша.