Јужна Србија Инфо

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1571  |  Приказано: 11 - 20

У сусрет ЕП у кошарци за жене, трибина „Ниш и кошарка”

Јужна Србија Инфо 21.06.2019.
Ниш и кошарка

У сусрет Европском првенству у кошарци за жене, које се одржава од 27. јуна до 7. јула у Србији и Летонији, Нишки културни центар организује трибину „Ниш и кошарка”, у уторак, 25. јуна 2019, у Малој сали НКЦ-а, са почетком у 19 сати.

опширније

Коментара: 0

10 дана до почетка Европског кошаркашког првенства за жене

Јужна Србија Инфо 18.06.2019.
Европско кошаркашко првенство за жене

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић,градски већник Бранислав Качар и директор ТОН-а Урош Парлић дочекали су данас испред Градске куће учеснице „Кошаркашког марша” којим се одбројава 10 дана до почетка Европског првенства за кошаркашице у Србији.

опширније

Коментара: 0

100 девојчица сутра симболично предају кошаркашку лопту првом човеку Ниша

Јужна Србија Инфо 16.06.2019.
ЕП у кошарци за жене

У оквиру промоције Европског првенства за жене у кошарци, у понедељак 17. јуна, ће бити обележенo 10 дана до почетка највеће спортске манифестације у Србији у овој години од којих се једна групна фаза одржава у Нишу од 27 до 30. јуна.

опширније

Коментара: 0

Пред Европско првенство за жене у кошарци, замењен паркет у хали "Чаир"

Јужна Србија Инфо 13.06.2019.
Замењен паркет у хали Чаир

Паркет у великој хали Спортског центра Чаир је замењен новим и спреман је за одигравање свих спортских такмичења. Градоначелник Дарко Булатовић и већник задужен за спорт Бранислав Качар обишли су халу и уверили се да је, петнаест дана пре почетка Европског првенства за жене у кошарци, терен замењен и квалитетно припремљен за почетак ове велике спортске манифестације.

опширније

Коментара: 0

Реконструкција терена на стадиону "Чаир"

Јужна Србија Инфо 12.06.2019.
Реконструкција терена

Градски стадион у Чаиру добиће у наредних неколико недеља потпуно нови травнати терен, са подземним прскалицама за заливање и савременим системом за дренажу и одводњавање. На тај начин Раднички ће добити услове какве и заслужује, а биће могуће и одигравање међународних и европских утакмица највишег квалитета.

опширније

Коментара: 0

Додељене стипендије талентованим спортистима

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Стипендије за спортисте

На свечаности у Градској кући уручене су стипендије најбољим младим спортистима града Ниша. Стипендије се исплаћују сваког месеца, а председник комисије која је спровела конкурс био је проф.др Милован Братић.

опширније

Коментара: 0

Топличанин улази у Српску лигу

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Топличанин српсколигаш

Фудбалери Топличанина изборили су пласман у Српску лигу. Победом у последњем колу у Нишу, на стадиону на Бубњу, прокупачки плаво-бели остварили су циљ који су зацртали на почетку сезоне, а то је да се у години јубилеја, када славе 100 година од оснивања, Топличанин врати где му је место и постане српсколигаш.

опширније

Коментара: 0

Кошаркаши Универзитета у Нишу освојили злато на међународном првенству у Москви

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Злато у Москви

Студенти Универзитета у Нишу освојили су прво место у кошарци на 2. Међународном студентском кошаркашком првенству у Москви – 2. ISBC Moskow 2019.

опширније

Коментара: 0

Лалатовић: Тончев ми се никада није мешао у посао

ФК Раднички 02.06.2019.
Без утицаја

Ненад Лалатовић, тренер који је са Радничким остварио историјске резултате, реаговао је на изјаве тренера Динама из Врања Драгана Антића о томе да је нишки тим био умешан у нечасне радње. Лалатовић је негирао све што је Антић рекао и нагласио да му се током рада у Радничком нико из руководства клуба није мешао у посао.

опширније

Коментара: 0

Одржана бициклистичка трка „МТБ Трофеј Константин“ на обронцима Суве планине

Јужна Србија Инфо 27.05.2019.
Бициклисти на обронцима Суве планине

Трка планинских бициклиста „МТБ Трофеј Константин“ одржана је протеклог викенда на обронцима Суве планине са стартом и циљем у центру Нишке Бање.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1571  |  Приказано: 11 - 20