Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спорт


12345>>>Укупно: 1893  |  Приказано: 1 - 10

Томислав Окичић нови декан Факултета спорта и физичког васпитања Нишу

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 13.04.2024.
Томислав Окичић нови декан нишког ДИФ-а

На Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу, универзитетској установи од изузетног значаја за област спорта и рекреације, у петак је објављено да је професор др Томислав Окичић изабран за новог декана. Ова одговорна дужност професор Окичић ће обављати у периоду од 1. октобра 2024. године до 30. септембра 2027. године.

опширније

Коментара: 0

Трилинг бораца за трон Premijer lige

Промо 11.04.2024.
Трилинг бораца за трон

У трци за шампионски пехар у сезони 2023/24, Премијер лига пружа неизмерно узбуђење. Три екипе стоје подједнако, жељне да се попну на врх и подигну трофеј у најелитнијем фудбалском такмичењу на планети.

опширније

Коментара: 0

Победник БН01 освајио Куп Србије у кошарци у колицима, Ниш имао свог представника

Јужна Србија Инфо - редакција 09.04.2024.
Одржан Куп Србије кошарке у колицима

Протеклог викенда, нишка хала "Чаир" била је поприште узбудљивог кошаркашког такмичења, Купа Србије у кошарци у колицима. Овај догађај, који је окупио тимове из различитих градова, био је прилика за приказивање спортског умећа и борбе за престижну титулу.

опширније

Коментара: 0

Три узастопне победе Радничког у Суперлиги

Редакција - Јужна Србија Инфо 07.04.2024.
Раднички савладао Вождовац на свом терену

Раднички Ниш је остварио три победе заредом у Суперлиги, што је подвиг који није постигао три и по године. Након преокрета, нишки тим је савладао београдски ФК Вождовац резултатом 2:1 (1:1) у претпоследњем колу основног дела Суперлиге.

опширније

Коментара: 0

Раднички дочекује Вождовац у недељу на Чаиру

Јужна Србија Инфо - редакција 06.04.2024.
Раднички дочекује Вождовац

Узбудљиви фудбалски обрачун очекује нас на стадиону Чаир у недељу, када ће се сусрести Раднички Ниш и ФК Вождовац у оквиру 29. кола Супер лиге Србије. Утакмица, заказана за 16:30 часова, обећава напету борбу између два истакнута противника.

опширније

Коментара: 0

Ниш шири спортску инфраструктуру: Скејт парк, стаза за ролере и терене за одбојку на песку у парку "Чаир"

Јужна Србија Инфо 02.04.2024.
Ниш шири спортску инфраструктуру

Град Ниш наставља да прати потребе и захтеве младих, као и европске и светске трендове, улагањем у спортску инфраструктуру. У најстаријем нишком парку "Чаир" припрема се простор за изградњу скејт парка, стазе за ролере и терена за одбојку на песку, као и реконструкцију заборављеног мини фудбалског терена.

опширније

Коментара: 0

Раднички убедљивом победом против "Младости" освојио важне бодове

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 31.03.2024.
Раднички доминирао на свом терену

У 27. колу Супер лиге Србије, екипа Радничког из Ниша доминирала је у суботу над својим ривалом, лучанском Младости, освојивши важне бодове у борби за опстанак. У убедљивој победи од 3:0, Раднички је показао снагу и упорност на терену, приказујући добру партију пред својим навијачима.

опширније

Коментара: 0

КБС Наисус вицешампион Србије 2024

Јужна Србија Инфо 28.03.2024.
КБС Наисус вицешампион

Клуб борилачких спортова „Наисус“ је поново на трону, заузевши 2.место у екипном пласману на Првенству Србије. На овом државном шампионату освојено је 12 медаља – 8 златних и 4 сребрне.

опширније

Коментара: 0

Нови мини фудбалски стадион на Палилули - Пикси изводи почетни шут

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 27.03.2024.
Стадион за неке нове фудбалске звезде

У недељу, 31. марта, Ниш ће добити свој први мини фудбалски терен, чије је отварање подржано од стране легендарног фудбалера Драгана Стојковића, познатијег као Пикси. Терен ће бити отворен поред Основне школе "Краљ Петар II", на месту где је Пикси започео своје прве фудбалске кораке.

опширније

Коментара: 0

Организатори: Ниш зарадио од Купа "Радивој Кораћ" - критичари кажу да су највећи број улазница купила нишка јавна предузећа

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 22.03.2024.
Ниш

Успешно одржавање овогодишњег Купа "Радивој Кораћ" показало се према речима надлежних и финансијски исплативо за град Ниш. "Ниш" је ове године од продаје улазница зарадио суму од 19 милиона динара, што је готово двоструко више од претходне године, изнели су на конфернцији за новинаре градоначелница Сотировски и потпредседник КСС Србије Душан Пројовиић.

опширније

Коментара: 0

12345>>>Укупно: 1893  |  Приказано: 1 - 10


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима