Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аксентијевић позван у А репрезентацију Србије, Раднички поносан на своје играче

rssBookmark and Share

12.11.2017. ФК Раднички

Након 30 година један фудбалер Радничког из Ниша позван је у А репрезентацију Србије. Управа клуба поносна је на чињеницу да је, упркос финансијским проблемима који су у последње време задесили клуб након невероватних судских пресуда, наш фудбалер позван у националну селекцију, јер то показује да смо на правом путу.

Аксентијевић позван у А репрезентацију Србије, Раднички поносан на своје играче

Упркос онима који на све начине покушавају да уназаде Раднички и врате га у нижу лигу, управа клуба, на челу са Ивицом Тончевим не одустаје од циљева који су зацртани још приликом доласка у клуб.

Управа клуба задовољна је што је препознат неспорни талент Николе Аксентијевића и што му је пружена шанса да игра у мечу против Јужне Кореје, репрезентације која ће се наћи на Светском првенству у Русији наредне године.

Никола Аксентијевић има 24 године, наступа на позицији десног бека, а током каријере играо је за Партизан, Телеоптик, Витесе, Мускрон и Војводину. Дрес нашег клуба задужио је летос и у њему стекао статус А репрезентативца Србије.

Клуб очекује да ће ово међународно искуство помоћи Аксентијевићу у будућој борби Радничког за своје место у Европи, јер ми од тога не одустајемо.

Раднички је поносан и на чињеницу да у овом тренутку има и члана младе репрезентације Србије до 21 године, јер је место на списку селектора Горана Ђоровића нашао Марко Мркић.

Мркић је “дете” клуба. Реч је о крилном нападачу, који се добро се сналази и на позицији класичног нападача. Током каријере наступао је и за селекцију Србије до 20 година.

Позиви фудбалерима Радничког у репрезентације јасан су показатељ да се на Чаиру озбиљно ради и да је пред клубом светла будућност.


#   фудбал   Раднички ФК   репрезентација   Марко Мркић   Никола Аксентијевић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима