Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Aksentijević pozvan u A reprezentaciju Srbije, Radnički ponosan na svoje igrače

rssBookmark and Share

12.11.2017. FK Radnički

Nakon 30 godina jedan fudbaler Radničkog iz Niša pozvan je u A reprezentaciju Srbije. Uprava kluba ponosna je na činjenicu da je, uprkos finansijskim problemima koji su u poslednje vreme zadesili klub nakon neverovatnih sudskih presuda, naš fudbaler pozvan u nacionalnu selekciju, jer to pokazuje da smo na pravom putu.

Aksentijević pozvan u A reprezentaciju Srbije, Radnički ponosan na svoje igrače

Uprkos onima koji na sve načine pokušavaju da unazade Radnički i vrate ga u nižu ligu, uprava kluba, na čelu sa Ivicom Tončevim ne odustaje od ciljeva koji su zacrtani još prilikom dolaska u klub.

Uprava kluba zadovoljna je što je prepoznat nesporni talent Nikole Aksentijevića i što mu je pružena šansa da igra u meču protiv Južne Koreje, reprezentacije koja će se naći na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Nikola Aksentijević ima 24 godine, nastupa na poziciji desnog beka, a tokom karijere igrao je za Partizan, Teleoptik, Vitese, Muskron i Vojvodinu. Dres našeg kluba zadužio je letos i u njemu stekao status A reprezentativca Srbije.

Klub očekuje da će ovo međunarodno iskustvo pomoći Aksentijeviću u budućoj borbi Radničkog za svoje mesto u Evropi, jer mi od toga ne odustajemo.

Radnički je ponosan i na činjenicu da u ovom trenutku ima i člana mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, jer je mesto na spisku selektora Gorana Đorovića našao Marko Mrkić.

Mrkić je “dete” kluba. Reč je o krilnom napadaču, koji se dobro se snalazi i na poziciji klasičnog napadača. Tokom karijere nastupao je i za selekciju Srbije do 20 godina.

Pozivi fudbalerima Radničkog u reprezentacije jasan su pokazatelj da se na Čairu ozbiljno radi i da je pred klubom svetla budućnost.


#   fudbal   Radnički FK   reprezentacija   Marko Mrkić   Nikola Aksentijević
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima