Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ФК Раднички: Саопштење за јавност

rssBookmark and Share

27.08.2016. ФК Раднички

Поводом дешавања у вези искључења, а данас и поновног укључења струје на Градском стадиону, са циљем смиривања страсти пред важну утакмицу коју ће „Раднички“ одиграти у суботу, у обавези смо да се обратимо јавности овим саопштењем.

ФК Раднички: Саопштење за јавност

Најпре, упућујемо извињење свима који су погрешно протумачили информације које су долазиле из клуба поводом актуелних дешавања. Апсолутно није било никакве намере да клуб на нечију адресу упућује речи критике због новонастале ситуације. Ово из разглога јер смо свесни неспорне чињенице да град, због истека уговора о продаји електричне енергије још од 2013.године није имао, нити има законског основа да изврши плаћање фактура за спорни период након истека уговора.

И поред дугогодишњих нерешених проблема још од 2013.године, град и градоначелник Ниша, господин Дарко Булатовић, су нашли начин да изађу у сусрет клубу и грађанима Ниша који ће, ипак, моћи да присуствују првенственој утакмици у суботу, а чије је одигравање било доведено под знак питања. Ово је само још један вид добре сарадње града и клуба. У периоду од избора градоначелника клубу су обезбеђена и средства за измирење две зараде играчима што је у великој мери утицало да се на старту првенства постигну добри резултати и пласман у сам врх националног првенства.

Клуб је, због свега наведеног, изузетно захвалан јер ће се само на овај начин, у тесној сарадњи са градоначелником и осталим органима града, доћи до учешћа Радничког у такмичење у организацији УЕФА, што је дугогодишња жеља великог броја наших суграђана.

ФК „РАДНИЧКИ“ НИШ
ПРЕДСЕДНИК,
Проф. др Радан Илић


#   струја   Југоисток   Чаир   Раднички ФК   Дарко Булатовић   Младост ФК Лучани   Радан Илић
@EDJugoistok @NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима