Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

FK Radnički: Saopštenje za javnost

rssBookmark and Share

27.08.2016. FK Radnički

Povodom dešavanja u vezi isključenja, a danas i ponovnog uključenja struje na Gradskom stadionu, sa ciljem smirivanja strasti pred važnu utakmicu koju će „Radnički“ odigrati u subotu, u obavezi smo da se obratimo javnosti ovim saopštenjem.

FK Radnički: Saopštenje za javnost

Najpre, upućujemo izvinjenje svima koji su pogrešno protumačili informacije koje su dolazile iz kluba povodom aktuelnih dešavanja. Apsolutno nije bilo nikakve namere da klub na nečiju adresu upućuje reči kritike zbog novonastale situacije. Ovo iz razgloga jer smo svesni nesporne činjenice da grad, zbog isteka ugovora o prodaji električne energije još od 2013.godine nije imao, niti ima zakonskog osnova da izvrši plaćanje faktura za sporni period nakon isteka ugovora.

I pored dugogodišnjih nerešenih problema još od 2013.godine, grad i gradonačelnik Niša, gospodin Darko Bulatović, su našli način da izađu u susret klubu i građanima Niša koji će, ipak, moći da prisustvuju prvenstvenoj utakmici u subotu, a čije je odigravanje bilo dovedeno pod znak pitanja. Ovo je samo još jedan vid dobre saradnje grada i kluba. U periodu od izbora gradonačelnika klubu su obezbeđena i sredstva za izmirenje dve zarade igračima što je u velikoj meri uticalo da se na startu prvenstva postignu dobri rezultati i plasman u sam vrh nacionalnog prvenstva.

Klub je, zbog svega navedenog, izuzetno zahvalan jer će se samo na ovaj način, u tesnoj saradnji sa gradonačelnikom i ostalim organima grada, doći do učešća Radničkog u takmičenje u organizaciji UEFA, što je dugogodišnja želja velikog broja naših sugrađana.

FK „RADNIČKI“ NIŠ
PREDSEDNIK,
Prof. dr Radan Ilić


#   struja   Jugoistok   Čair   Radnički FK   Darko Bulatović   Mladost FK Lučani   Radan Ilić
@EDJugoistok @NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima