Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stadionu Čair isključena struja: Pod znakom pitanja sutrašnja utakmica Radnički - Mladost

rssBookmark and Share

Niš 26.08.2016. Južna Srbija Info

Stadion Čair u Nišu je trenutno van funkcije, jer je pre tri dana prekinito snabdevanje električnom energijom po nalogu "Jugoistoka", zbog dugovanja Grada od oko četiri miliona dinara. Ako struja ne bude priključena do sutra neizvesno je održavanje utakmice "Radnički" - "Mladost" Lučani.

Foto: Belami
Foto: Belami

U FK "Radnički" se nadaju da će ishod imati srećan kraj, je bi propuštanjem ove utakmice i eventualnom pobedom izgubili poziciju trećeg mesta u Supreligi.

U daljem tekstu prenosimo u celosti saopštenje Grada Niša, povodom nastale situacije.

Saopštenje

Grad Niš je 2012-te godine dobio privremeni priključak za snabdevanje električnom energijom na stadionu „Čair“, čiji je vremenski rok istekao bez mogućnosti produženja.

Grad Niš preduzima sve što je u njegovoj moći da se problem snabdevanja električnom energijom na delu stadiona „Čair“,  (prolazi i svlačionice na istočnoj tribini) reši dobijanjem trajnog priključka. U tom smislu, Direkcija za izgradnju grada Niša preduzela je neophodne korake prema nadležnom ministarstvu.


#   Niš   Gradsko veće   Jugoistok   Čair   Elektrodistribucija   Radnički FK   Direkcija za izgradnju   isključenje struje   Mladost FK Lučani   svlačionice
@EDJugoistok @NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima