Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки кошаркаши у колицима нижу успехе: Одличан наступ у Софији и освојено друго место

rssBookmark and Share

Ниш 26.09.2022. Јужна Србија Инфо

Нишки кошаркаши у колцима настављају са међународним активностима и успесима. Протеклог викенда били су са две екипе били гости на турниру баскета у колицима који се традиционално одржава на једном од централних софијских тргова – на платоу Националног дворца културе (НДК). У конкуренцији екипа из Бугарске, Србије и Грчке, „тројка“ у саставу Дејан Шимандли, Немања Тадић и Филип Јовановић је освојила друго, а Славен Нонковић, Александар Динић и Миљан Хаџовић, последње пето место.

Нишки кошаркаши у колицима нижу успехе: Одличан наступ у Софији и освојено друго место

„Захвални смо нашем братском клубу БКХУ Левски на позиву. Екипа ККК Наис 1 је одиграла одлично, а репрезентативци Немања Тадић и Филип Јовановић потенцијално могу да буду један озбиљан и убојит тандем. Имаће прилике за уигравање у наредној сезони, очекујемо доста од њих. Екипа ККК Наис 2 је платила данак многим промашеним зицерима.“ – рекао је председник ККК Наис, Дејан Шимандли.

Председник ККК Наис, Дејан Шимандли, осврнуо се на потешкоће које су се десиле пред пут у Софију.

„Неиграње капитена Братислава Костића који нас је бодрио у Софији, те изостанак Александра Маринковића и Душана Лазаревића, умањио нам је шансе за бољи пласман. То је утицало да обе екипе ККК Наис на турниру у Софији играју без резервног играча. Међутим, задовољни смо. Нико није незаменљив.“ – објаснио је председник Шимандли.

Коначан пласман на турниру у Софији је следећи: БКХУ Левски 1, ККК Наис 1, БКХУ Левски 2, МГС Пансераикос и ККК Наис 2.


#   Ниш   кошарка   Софија (Бугарска)   Филип Јовановић   Немања Тадић   Марко Александровић   Клуб кошаркаша у колицима НАИС   кошарка у колицима   Миљан Хаџовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима