Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови тренер Радничког: Физичка припрема пре свега

rssBookmark and Share

Ниш 25.03.2018. ФК Раднички

Кормило фудбалског клуба Раднички преузео је прекаљени Драган Антић, а након првих недељу дана „Рецко“ је у разговору за званични сајт клуба изнео импресије о првим корацима у нишком суперлигашу.

Нови тренер Радничког: Физичка припрема пре свега

Раднички се од уторка припрема на Охриду, где је данас одиграо и прву припремну утакмицу, у рапорту из Македоније Антић наводи да се доста води рачуна о физичкој припреми играча.

- Припреме су биле више него потребне имајући у виду кондициону и техничку спремност екипе. Верујем да ћемо након интезивних припрема и уложеног рада бити спремни да на терену покажемо шта умемо, почео је Антић.

Шеф струке Радничког потом се окренуо данашњој утакмици против ФК Лабуниште. У којој су Нишлије славиле са 4:2.

охрид-Резултат је могао да буде много убедљивији, али ноншалантност појединаца била је узрок коначног резултата. Македонски друголигаш је дао свој максимум и искористио две грешке наше одбране и постигао два гола. Задовољан сам деловима утакмице у којима је екипа ‘изашла’ у високи пресинг и одузимала лопту противнику из чега су се изродиле многе шансе. Међутим, још нисам задовољан кретањем појединаца на терену, јер стил игре који ја захтевам подразумева много трчања, борбе, пожртвовања и дисциплине како би се дошло до резултата који наш клуб очекује. Преостаје нам још недељу дана да радимо на тактичком плану и побољшамо физичку спрему колико је то могуће, јер чињеница је да појединци делују као да нису ни прошли припреме. Код њих је евидентна лоша физичка кондиција тако да ћемо на томе интензивно радити јер нас очекују тешке утакмице у наредном периоду- рекао је тренер Радничког Драган Антић.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   припреме   Драган Антић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима