Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почиње продаја улазница за Куп "Радивој Кораћ"

rssBookmark and Share

Ниш 05.02.2024. Глас Југа, Јужна Србија Индо

Продаја карата за традиционални Куп Радивој Кораћ почиње данас, а градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, најавила је госујући у јутарњем програму РТВ Белле амие да ће се карте најпре продавати онлајн. Ниш ће поново бити домаћин овог престижног кошаркашког такмичења, а очекује се велико интересовање грађана.

Почиње продаја улазница за Куп "Радивој Кораћ"

Градоначелница Сотировски изјавила је да су већ стигле бројне резервације од стране привредних субјеката и приватних лица, и додала да је град спреман да угости све љубитеље кошарке.

“Све карте ће се куповати онлајн, као и претходних година. Видим да људи већ коментаришу да ли ми Куп правимо за Београђане. Желим да кажем да ми Куп правимо за све љубитеље кошарке. Људи су навикли да оду на билетарницу и купе карте. Тако ће бити и ове године у неким данима, када Кошаркашки савез Србије то каже”, истакла је градоначелница.

Онлајн продаја на www.tickets.rs од 13 часова данас!

Градоначелница је изразила очекивање да ће нишка хала и ове године бити испуњена, али и да ће утакмице протећи у спортском духу, као и претходних година.

Куп Радивој Кораћ традиционално окупља љубитеље кошарке из целог региона, пружајући им прилику да уживају у врхунским спортским надметањима и подрже своје омиљене тимове.

Да подсетимо, Куп Радивој Кораћ почиње 14. и трајаће до 17. фебруара. Одржава се у Хали Чаир у Нишу.  Ове године ће учествовати бранилац трофеја Црвена звезда, затим Партизан, Мега, ФМП, Борац Чачак, Војводина, и дебитанти Чачак 94 и Херцеговац из Гајдобре.


#   Ниш   кошарка   Драгана Сотировски   Кошаркашки савез Србије   Куп Радивој Кораћ
#GradonacelnicaN @KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима