Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покушај преотимања Градског фудбалског савеза Лесковца

rssBookmark and Share

Лесковац 17.06.2015. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Само је Градски фудбалски савез Лесковца овлашћен да заказује седнице скупштине, а узнемиравања групе људе представља покушај нелегитимно преузимање савеза, наводи се у саопштењу ГФС.

Покушај преотимања Градског фудбалског савеза Лесковца

Саопштење је издато поводом пете седнице шестог сазива Скупштине ГФС Лесковац у петак, у 17 часова, у великој Сали Скупштине Лесковца.

Поред тачака формалног карактера, на дневном реду наћиће се усвајање Извештаја о раду и материјно-финансијском пословању Градског фудбалског савеза Лесковац за 2014. годину, а биће речи и о свему што је обележило прву половину текуће године.

„Чланови Извршног одбора Градског фудбалског савеза Лесковац посебно подвлаче да је у тренутној ситуацији, сходно Статуту ГФС Лесковац, једино овај орган овлашћен да заказује седнице скупштине, што је овом приликом и учинио, тако да сва узнемиравања која минулих дана интензивно трпе чланови Скупштине ГФС Лесковац, поготово представници фудбалских клубова, представљају покушај неформалне групе људи да, њима својственим методама, нелегитимно преузму руковођење фудбалским савезом у Лесковцу“, наводи се у саопштењу.


#   Лесковац   фудбал
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима