Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Празник фудбала у Сурдулици

rssBookmark and Share

Београд 13.10.2015.

Двонедељна пауза због обавеза играча према репрезентативним селекција је истекла, па се у среду и четвртак наставља такмичење у Супер лиги Србије утакмицама 13. кола.

Празник фудбала у Сурдулици

Партизан гостује новом суперлигашу Раднику у Сурдулици, а меч се игра 14. октобра са почетком у 17.00.

Уочи утакмице из табора домаћина, медијима су се обратили шеф стручног штаба Милош Веселиновић и искусни дефанзивац Љубо Баранин.

Веселиновић је истакао да Радник има част и задовољство што му у госте долази актуелни шампион ФК Партизан. Тренер Радника сматра да је предстојећа утакмица одлична шанса за одмеравање снага са актуелним шампионом. Нагласио је да су играчи Радника последњих дана радили добро и да је морал играча на високом нивоу. Уједно је истакао да Раднику не иде на руку недавни пораз Партизана у дуелу са Чукаричким, али да очекује интересантну и тешку утакмицу не искључујући могућност да се десе и чуда и поред чињенице да је Партизан свакако фаворит у среду.

Мали проблем може представљати велика количина падавина попут оних током недавно одигране утакмице са Озреном, али Веселиновић је уверен да ће људи из клуба припремити терен за несметано надметање са Партизаном. Очекује пуне трибине и велику подршку навијача, док је на питање о саставу тима, рекао да је близу одређивања коначног састава, који ће одмерити снаге са актуелним шампионом.

Поред Веселиновића, медијима се обратио и Баранин, који је истакао да у Сурдулицу долази актуелни шампион и да су такве утакмице истовремено најбоље и најтеже за играче. Он је нагласио да Партизан стиже као апсолутни фаворит, али и да ће Радник тражити своју шансу у тој утакмици. По његовом мишљењу, атмосфера у тиму је одлична, играчи су максимално мотивисани и тиму након три утакмице без пораза треба победа како би се у потпуности подигла екипа. На крају свог обраћања Баранин је нагласио да навијачи, које очекује у великом броју, могу очекивати максимум од играча Радника у надигравању са Партизаном.

Продаја карата започела је од понедељка 12.10. и како преносе поједини медији, у Сурдулици и околини влада велико интересовање за гостовање шампиона, па је могуће да ће стадион бити распродат.

Карте се могу купити на пулту ТО Сурдулица од 10:00 до 14:30х од понедељка до среде (14.10.), а цене карата су:

– исток, 700 динара;

– запад, 500 динара;

– север, 300 динара

– југ, 300 динара.

Што се црно-белих тиче, двонедељна пауза је искоришћена да се додатно ради на уигравању, али и видању рана, пошто је главни проблем велики број повређених играча. Ко ће моћи, а ко не да наступи у среду, биће познато пред данашњи пут експедиције црно-белих у Сурдулицу, а сигурно је да у аутобусу неће бити места за Фабрициа и Лукића, који имају по 4 картона и немају право наступа.

Очекивања из табора шампиона пренео је шеф струке Зоран Милинковић на прес конференцији.


#   Београд   Сурдулица   фудбал   Партизан ФК   Радник ФК   Љубо Баранин   Милош Веселиновић   Зоран Милинковић   шеф стручног штаба
@FKPartizanBG @FKRadnik @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима