Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Praznik fudbala u Surdulici

rssBookmark and Share

Beograd 13.10.2015.

Dvonedeljna pauza zbog obaveza igrača prema reprezentativnim selekcija je istekla, pa se u sredu i četvrtak nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije utakmicama 13. kola.

Praznik fudbala u Surdulici

Partizan gostuje novom superligašu Radniku u Surdulici, a meč se igra 14. oktobra sa početkom u 17.00.

Uoči utakmice iz tabora domaćina, medijima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i iskusni defanzivac Ljubo Baranin.

Veselinović je istakao da Radnik ima čast i zadovoljstvo što mu u goste dolazi aktuelni šampion FK Partizan. Trener Radnika smatra da je predstojeća utakmica odlična šansa za odmeravanje snaga sa aktuelnim šampionom. Naglasio je da su igrači Radnika poslednjih dana radili dobro i da je moral igrača na visokom nivou. Ujedno je istakao da Radniku ne ide na ruku nedavni poraz Partizana u duelu sa Čukaričkim, ali da očekuje interesantnu i tešku utakmicu ne isključujući mogućnost da se dese i čuda i pored činjenice da je Partizan svakako favorit u sredu.

Mali problem može predstavljati velika količina padavina poput onih tokom nedavno odigrane utakmice sa Ozrenom, ali Veselinović je uveren da će ljudi iz kluba pripremiti teren za nesmetano nadmetanje sa Partizanom. Očekuje pune tribine i veliku podršku navijača, dok je na pitanje o sastavu tima, rekao da je blizu određivanja konačnog sastava, koji će odmeriti snage sa aktuelnim šampionom.

Pored Veselinovića, medijima se obratio i Baranin, koji je istakao da u Surdulicu dolazi aktuelni šampion i da su takve utakmice istovremeno najbolje i najteže za igrače. On je naglasio da Partizan stiže kao apsolutni favorit, ali i da će Radnik tražiti svoju šansu u toj utakmici. Po njegovom mišljenju, atmosfera u timu je odlična, igrači su maksimalno motivisani i timu nakon tri utakmice bez poraza treba pobeda kako bi se u potpunosti podigla ekipa. Na kraju svog obraćanja Baranin je naglasio da navijači, koje očekuje u velikom broju, mogu očekivati maksimum od igrača Radnika u nadigravanju sa Partizanom.

Prodaja karata započela je od ponedeljka 12.10. i kako prenose pojedini mediji, u Surdulici i okolini vlada veliko interesovanje za gostovanje šampiona, pa je moguće da će stadion biti rasprodat.

Karte se mogu kupiti na pultu TO Surdulica od 10:00 do 14:30h od ponedeljka do srede (14.10.), a cene karata su:

– istok, 700 dinara;

– zapad, 500 dinara;

– sever, 300 dinara

– jug, 300 dinara.

Što se crno-belih tiče, dvonedeljna pauza je iskorišćena da se dodatno radi na uigravanju, ali i vidanju rana, pošto je glavni problem veliki broj povređenih igrača. Ko će moći, a ko ne da nastupi u sredu, biće poznato pred današnji put ekspedicije crno-belih u Surdulicu, a sigurno je da u autobusu neće biti mesta za Fabricia i Lukića, koji imaju po 4 kartona i nemaju pravo nastupa.

Očekivanja iz tabora šampiona preneo je šef struke Zoran Milinković na pres konferenciji.


#   Beograd   Surdulica   fudbal   Partizan FK   Radnik FK   Ljubo Baranin   Miloš Veselinović   Zoran Milinković   šef stručnog štaba
@FKPartizanBG @FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima