Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokušao da blikira izvođenje auta, pa ga skupljali po travi

rssBookmark and Share

Beograd 01.08.2015. Južna Srbija Info, HotSport, Utakmica.rs

Novi superligaš, Surdulički Radnik, od starta je na iskušenjima u, za njih, novom rangu takmičenja

Pokušao da blikira izvođenje auta, pa ga skupljali po travi

U ovom kolu najviše golova viđeno je na meču Rad-Surdulica, a Građevinari su slavili sa 4:1. Radnik je trenutno 13-ti, ali sa utakmicom manje u odnosu na slabije plasirane ekipe.

Podsetimo, Radnik je dobro otvorio svoj superligaški portfolio, remijem u Subotici protiv Spartaka (0:0).

Zatim, prva utakmica na domaćem terenu, a gost potencijalni "evroligaš" Vojvodina. Taj meč je završen rezultatom 2:2, a domaća ekipa je vodila na poluvremenu.

Međutim, vazduh na Banjici u Beogradu, nije prijao Surduličanima. 

Ovaj susret, ipak, ostaće upamćen po jednom nesvakidašnjem događaju. Naime, domaći igrač je pokušao da izblokira izvođenje auta, pa su ga skupljali po travi. 

Štoper FK Radnika iz Surdulice Ljubo Baranin širom sveta je poznat kao fudbaler koji ima neverovatne sposobnosti da sa više desetina metara iz auta rukom ubaci loptu u protivnički kazneni prostor.

On je pokušao da ugrozi gol protivnika, a jedan od fudbalera Rada koji je nepropisno stao prilikom izvođenja auta, želeo je glavom da izblokira ovaj pokušaj ubacivajna u kazneni prostor.

Na njegovu nesreću, u svojoj nameri je i uspeo, ali je aut bio bačen toliko jako da je od siline uradara pao kao pokošen. Istina, Baranin ga je slučajno pogodio loptom prilikom pokušaja da je ubaci u protivnički šesnaesterac.  

 


#   Beograd   Surdulica   fudbal   Radnik FK   Ljubo Baranin
@FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima