Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покушао да бликира извођење аута, па га скупљали по трави

rssBookmark and Share

Београд 01.08.2015. Јужна Србија Инфо, HotSport, Utakmica.rs

Нови суперлигаш, Сурдулички Радник, од старта је на искушењима у, за њих, новом рангу такмичења

Покушао да бликира извођење аута, па га скупљали по трави

У овом колу највише голова виђено је на мечу Рад-Сурдулица, а Грађевинари су славили са 4:1. Радник је тренутно 13-ти, али са утакмицом мање у односу на слабије пласиране екипе.

Подсетимо, Радник је добро отворио свој суперлигашки портфолио, ремијем у Суботици против Спартака (0:0).

Затим, прва утакмица на домаћем терену, а гост потенцијални "евролигаш" Војводина. Тај меч је завршен резултатом 2:2, а домаћа екипа је водила на полувремену.

Међутим, ваздух на Бањици у Београду, није пријао Сурдуличанима. 

Овај сусрет, ипак, остаће упамћен по једном несвакидашњем догађају. Наиме, домаћи играч је покушао да изблокира извођење аута, па су га скупљали по трави. 

Штопер ФК Радника из Сурдулице Љубо Баранин широм света је познат као фудбалер који има невероватне способности да са више десетина метара из аута руком убаци лопту у противнички казнени простор.

Он је покушао да угрози гол противника, а један од фудбалера Рада који је непрописно стао приликом извођења аута, желео је главом да изблокира овај покушај убацивајна у казнени простор.

На његову несрећу, у својој намери је и успео, али је аут био бачен толико јако да је од силине урадара пао као покошен. Истина, Баранин га је случајно погодио лоптом приликом покушаја да је убаци у противнички шеснаестерац.  

 


#   Београд   Сурдулица   фудбал   Радник ФК   Љубо Баранин
@FKRadnik @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима