Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријем за учеснике "Златне рукавице"

rssBookmark and Share

Ниш 01.12.2018. Јужна Србија Инфо

У Градској кући у Нишу јуче је одржан свечани пријем за чланове боксерских репрезентација Србије и Русије који учествују на турниру Златна рукавица који се овог викенда одржава у нишкој хали Чаир.

Пријем за учеснике "Златне рукавице"

Поред садашњих спортиста и селектора две репрезентације, пријему су присуствовале и легенде некадашњег српског и југословенског бокса, и освајачи мноштва медања са највећих светских такмичења попут Тадије Качара, Пузовића, Шаћировића, Вујковића и наравно, нишлије Слободана Цобија Павловића.

Пријему су поред Градоначелника Дарка Булатовића присуствовали и заменик градоначелника Милош Банђур и градски већник Бранислав Качар.

Градоначелник Булатовић је захвалио свим гостима што су дошли у Ниш у коме се после 21 године паузе организује једна велика боксерска смотра каква је Златна рукавица, а све у склопу напора да се некада најтрофејнији југословенски спорт врати на велика врата у наш град.

Градоначелник је поручио да ће Ниш наставити да помаже развој спорта и оживљавање боксерске традиције, и репрезентативцима Србије и Русије пожелео пуно успеха, како на овом турниру, тако и на свим такмичењима убудуће, у нади да ће и неко од садашњих нишких боксера поновити резултате и успехе некадашњих мајстора  ове племените вештине.


#   Ниш   бокс   Јужна Србија Инфо   Дарко Булатовић   Милош Банђур   Градски већник   Бранислав Качар   Златна рукавица бокс
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима